Sleep over

  • januari 21, 2012 at 21:50

Mysig helg :) Inte allt för mycket att göra, läxor under kontroll för en gång skull så att man inte har en massa saker att göra samtidigt. Firade min älskade lilla systers åtta års dag igår med en massa pussar och kramar, bar omkring på den lilla blonda prinsessan med lasersvärd i timmar innan vi tillslut satte oss ned för att äta varsin happy meal. Hehe vad annars önskar de sig utom skräpmat?

Efter det mötte jag upp Sebbe hemma hos mig för en sleep over för första gången. Mysigare kille får man leta efter. Jag menar min älskling kan man krypa ihop hos till en film, prata med om man behöver för att man vet att han lyssnar. Drömde en mardröm om en ansiktslös människa med läskiga ögon som följde mig.. Varje gång jag ryckte till i sömnen drog Sebastian mig hårdare intill sig för ett sedan smeka mitt hår tills jag lugnade ner mig och somnade om. Han är så söt! På morgonen ni vet efter lördagsmyset åt vi frukost och pratade om en promenad. Slutade med att vi låg med armarna om varandra i soffan sovandes till lunch innan vi gick till vattnet och lyssnade till ljudet av våra fotsteg som knastrade i snön.

När jag motvilligt sagt hejdå till Sötnosen snackade jag en hel del med vänner och pratade för första gången på tre månader med Sandra som praktiserat på Gotland. Har verkligen saknat hennes visdom och förmåga att låta en komma fram till egna slutsatser på problem.  Mycket har hänt. Efter diverse telefonsamtal mellan vårdgarantin och handkirurgen i Sabbatsberg kom det fram att min remiss slunkit mellan stolarna. Skönt att äntligen veta att det leder någonstans och inte bara står still. Sedan kommer nästa lilla ting jag upptäckte som  verkligen gav mig en chock. Dessvärre är det ett problem eller chans rättare sagt som jag måste vänta tre veckor för att få reda på svaret. Dock så fick det mig att börja fundera på vad som verkligen är viktigt i livet för mig. Det kanske är dags att inse att inte alla människor vill en illa, att man ska sluta försöka knuffa människor åt sidan när de kommer för nära. Dagens visdom!

Leave a Reply

Add Your Comment